A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

Stockwagens

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak onderhoud

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Wondercar Rietje Kapellen

 

Hersteller van alle merken!

Onze ruime werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur: celette richtbanken, spuitcabines met infrarooddroging, stofafzuiging, kleurlabo… de meest geavanceerde en milieuvriendelijke technieken hebben wij ter beschikking. Ons geschoold personeel zorgt er dan ook voor dat alle herstellingen van ALLE MERKEN auto’s en lichte bedrijfswagens tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Voor het opmaken van bestekken zonder afspraak is dit mogelijk tussen 8u-17u

Wondercar Rietje…uw betrouwbare partner voor het herstel van particuliere auto’s, maar ook voor uw bedrijfswagens.

Maak uw afspraak via:

carrosserie@rietje.be

 03 660 11 55

carrosserie rietje alle merken
spuitwerk carrosserie alle merken
spuitcabine carrosserie alle merken
carrosserie alle merken
carrosserie alle merken
carrosserie alle merken

 

Vakmanschap tot in de kleinste details:

Schadeherstel = Waarde Herstel!

Elke herstelling gebeurt steeds volgens de specificaties van de constructeur daardoor loopt de fabrieksgarantie gewoon door.
Doordat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen en wisselstukken is uw veiligheid verzekerd net zoals voordien! Op elke herstelling geven wij 2 jaar garantie.


Verschillende soorten herstellingen:

 • Uitdeuken zonder spuiten:  kleine deuken waarvan de lak nog intact is
 • Lakreparatie: een reparatie op maat voor het ‘weg’werken van krassen, steenslag
 • Spotrepair: het bijwerken en bijspuiten van kleine lakbeschadigingen
 • Interieurbeschadigingen: het vakkundig herstellen van scheuren, krassen... in bekleding en kunststofonderdelen
 • Plaatwerk:  het herstellen van plaat– en kunststofdelen
 • Spuiten:  het professioneel aanbrengen van een laklaag op de auto
 • Richtwerk: het richten van chassis, met Celette richtbank– en meetsystemen
 • Schade expertise: het digitaal vastleggen van de schade en via Informex overleg met alle verzekeringsmaatschappijen. We nemen daardoor al uw zorgen uit handen en de totale schadeafwikkeling gebeurt rechtstreeks met lease– of verzekeringsmaatschappij (systeem derde betaler)

Een klein schadegeval?

Bij een kleiner schadegeval komt u gewoon langs, onze mensen doen de nodige vaststellingen en zorgen voor een offerte. Vervolgens kan u een afspraak maken voor een puntgave herstelling van de schade.


Bestek via Informex:

Het INFORMEX systeem zorgt er mee voor dat uw verzekeraar snel en accuraat op de hoogte wordt gesteld.
Uw wagen kan ook binnengebracht worden buiten de openingsuren, hiervoor beschikken wij over speciale omslagen en een sleutelkluis.

Voor het opmaken van bestekken zonder afspraak is dit mogelijk tussen 8u-17u

 

Carrosserie Rietje 24/7 bereikbaar:

Een schadegeval en niet meer mobiel?
Onze eigen depannagedienst zorgt ervoor dat uw wagen wordt afgehaald. U kan ons dan ook 24/24u bereiken op het nummer: 03 660 11 55 onze depannagedienst draagt er zorg voor!

Indien gewenst kan er tevens voor een vervangwagen gezorgd worden.

 

Contacteer Wondercar Rietje:

  Lieven Gevaert­straat 1
  2950 Kapellen
  03 ​660 11 55
  carrosserie@rietje.be

Technische controle

Maak u geen zorgen meer.

Bij Garage Rietje & Rietje Waasland kijken wij uw wagen na op alle punten die voor een keuring belangrijk zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

technische controle
technische controle
technische controle

De voorkeuring biedt tal van voordelen:

 • U raakt gegarandeerd van de eerste keer door de keuring en u bespaart zichzelf geld, tijd en onaangename verrassingen.
 • Onze specialisten controleren elk punt van de autokeuring met behulp van de modernste technologie.
 • Als er ingrepen nodig zijn, laten wij u dat vooraf weten en bezorgen u een offerte.
 • U kunt rekenen op de kwaliteit van Originele Onderdelen en een garantie van 2 jaar op elke betaalde herstelling bij uw erkende Service Partner.

DOOR DE AUTOKEURING GERAKEN WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK

Garage Rietje & Riejte Waasland kan ook in uw plaats naar de autokeuring gaan. Vertrouw op de expertise van ons, zonder u druk te maken.
Neem contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden die u het beste passen.

Vervangwagens

Vervangwagen beschikbaar wanneer u hem nodig hebt

Een probleem met uw wagen? Geen nood, wij zijn er voor u.

vervangwagen
vervangwagen
vervangwagen

Wanneer u uw auto moet laten herstellen, kan dit soms een tijdje duren. Ook voor een goed onderhoud van uw Audi, nemen wij graag voldoende tijd. Terwijl uw wagen bij ons staat, kunnen wij u voorzien van een mobiliteitsoplossing. U kan deze best aanvragen wanneer u belt voor een afspraak. Zo staat er voor u een wagen klaar en blijft u mobiel.

Verschillende mobiliteitsoplossingen: 

 • Elektrische fietsen (gratis) 
 • Een ruim assortiment vervangwagens

Banden

Bandencontrole: 

Vertrek met een gerust gevoel op onze originele Audi, Volkswagen of SKODA banden.

Garage Rietje & Rietje Waasland kan uw beschadigde banden nakijken en vervangen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

bandenhotel winterbanden en zomerbanden
bandenhotel winterbanden en zomerbanden

Winterbanden garanderen u:

 • - Uw comfort
 • - Veiligheid
 • - Een optimale grip met behulp van de rijhulpsystemen (ESP, ABS, antislip) op een vochtige, modderige of ijzige ondergrond
 • - Een korte remafstand
 • - Verlaagt de kans op aquaplaning
 • - Verlaagt de kans dat de wagen uitbreekt
 •  

De banden kunnen beter tegen de koude en hebben dus een langere levensduur.

Onderhoud & Herstellingen

De specialist ter zake!

Garage Rietje & Rietje Waasland beschikken over alle uitrusting en kennis die nodig zijn om kwalitatief werk af te leveren. Onze personeelsleden volgen voortdurend bijscholingen om u het beste advies te geven, professioneel en gepersonaliseerd. Elke herstelling wordt uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen.

onderhoud & herstellingen
onderhoud & herstellingen

De medewerkers van Garage Rietje & Rietje Waasland blijven steeds op de hoogte van nieuwe technologieën en worden voortdurend bijgeschoold. Zo gebeuren alle herstellingen en onderhouden met de grootste nauwkeurigheid en behandelen zij uw wagen alsof het hun eigen wagen is.

Wanneer u uw wagen bij ons binnenbrengt, handelen wij steeds vanuit de richtlijnen van de invoerder zodat uw wagen in perfecte conditie blijft. U wordt geïnformeerd over mogelijke extra kosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Garage Rietje & Rietje Waasland kunnen als enige garanderen dat uw wagen niets van zijn pluimen verliest.

 

Pechverhelping

Bijstand in geval van een technisch defect / Mobiliteitsgarantie

Plotse technische pech die uw wagen stillegt, kan altijd voorkomen. Als gebruiker van een goed onderhouden wagen die volgens de voorschriften van de constructeur door een erkend Audi/Volkswagen/Skoda-verdeler wordt onderhouden en hersteld, geniet u ongeacht de leeftijd van uw wagen van de mobiliteitsgarantie.

pechverhelping
pechverhelping

Pechverhelping: 

 • Bijstand 24 uren op 24 en 7 dagen op 7
 • Geldig in heel Europa
 • Indien nodig zal uw wagen naar de Service partner van uw keuze worden gesleept, behalve in het buitenland (dichtstbijzijnde Service partner)

 •  

 

 • Bel naar Audi Assistance
  op +32 (0) 2 756 86 81

 • Bel naar Volkswagen Assistance
  op +32 (0) 2 756 86 88

 • Bel naar Skoda Assistance
  op +32 (0) 2 756 86 89

 

Wat onze klanten zeggen

 • 5 sterren over de gehele lijn voor zowel service, communicatie, afwerking & vervangwagen. Allemaal perfect verlopen! Mvg,

  Dave W.
 • Goede service & klantvriendelijk. Geen wachttijd, zeer tevreden

  Petra V.A.
 • Aangezien ik reeds negen jaar uiterst tevreden ben over garage Rietje zal ik het ook niet nalaten U aan te bevelen bij vrienden of kennissen, hetgeen ik kortelings trouwens nog gedaan heb.

  Roger D.
 • Ik ben uiterst tevreden dat ik ervoor gekozen heb mijn onderhoud bij jullie te laten uitvoeren. Het onthaal was zeer vriendelijk, spontaan en gemoedelijk. Voorts was mijn wagen ook zeer snel klaar waardoor ik jullie alleen maar 5 Sterren kan geven. Doe zo verder!

  Simon P.
 • Ik was echt uiterst tevreden omwille van de snelheid en soepelheid om de revisie uit te voeren tijdens de verlofperiode!

  Jan V.
 • Zoals steeds perfecte service. De pieper die ik kreeg die mij zou verwittigen wanneer mijn wagen klaar was, was nieuw voor mij. Dit heb ik nog nergens gezien of gekregen maar dit is toch een perfecte en makkelijke manier van werken. Met vriendelijke groeten en zeker tot ziens,

  Walter V.L.
 • Beste, Graag wil ik mijn tevredenheid bevestigen naar aanleiding van de reparatie van afgelopen woensdag. Ik vond het overigens zeer makkelijk om tijdens de reparatie die slechts een uurtje in beslag nam, gebruik te kunnen maken van het bureau in de wachtruimte, jullie wifi en ondertussen verder te kunnen werken.

  Annelies V.
 • 5 sterren over de gehele lijn voor zowel service, communicatie, afwerking & vervangwagen Allemaal perfect verlopen. Mvg,

  Dave W.
 • Uiterst tevreden Ondanks dat ik geen afspraak had toch snel geholpen Zelfs kapot lichtblok zelfde dag laten leveren én vervangen, dit overtreft mijn verwachtingen! Hartelijk dank aan alle medewerkers voor de goede service!

  Ann C.
 • De zomer checkup alsook de controle van de bandenspanning zijn goed uitgevoerd. Hierdoor zijn we zonder problemen op onze vakantiebestemming geraakt. Een dikke pluim aan het ganse team. Met vriendelijke groeten,

  Donald M.
 • Bedankt voor de goede en snelle service voor de depannage en herstellen van de kapotte batterij. Nogmaals bedankt voor de jarenlange goede service. Met de meest vriendelijke groeten,

  Raymond P.
 • Alles is volgens afspraak... 'op tijd en vlot' verlopen. Jullie waren 'erg vriendelijk en uiterst behulpzaam'. Ik kom 'vast en zeker' terug voor het volgende onderhoud. Stel het wel !

  Marc N.
 • Ik ben uiterst tevreden en jullie dienstverlening is aan iedereen aan te bevelen!

  Jan W.

Nieuws

3jobs

Locatie